قابل توجه دانش آموختگان رتبه اول کارشناسی سالهای ١٣٩۳ و ١٣٩٤ موسسه آموزش عالی شهریار

به اطلاع دانش آموختگان رتبه اول کارشناسی سالهای ١٣٩۳ و ١٣٩٤ موسسه آموزش عالی شهریار (مجاز به انتخاب رشته درآزمون ورودی کارشناسی ارشد سال ١٣٩٤) می‏رساند چنانچه متقاضی استفاده از امتیاز رتبه اولی در کاهش رتبه کنکور و استفاده از مزایای بند “ب” آیین‏نامه ٢١/٧٧٨٩٧ مورخ ١٣۹۳/٠۵/٠۵ وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری هستند می‏بایست فرم تاییدیه رتبه اول فارغ التحصیلان مندرج در صفحه ٢٧٢ دفترچه راهنمای انتخاب رشته‏های تحصیلی (شماره ٢ ) سازمان سنجش (قابل دانلود از سایت سازمان سنجش ) را پس از تکمیل حداکثر تا تاریخ ١٣٩٤/٠۵/٠٨ به آموزش دانشگاه تحویل نمایند.

بدیهی است براساس مقررات ، امکان استفاده همزمان از طرح پذیرش بدون آزمون (پذیرش مستقیم دانشگاهها و یا جایابی سازمان سنجش) و بهره‏مندی از امتیاز رتبه اولی در آزمون سراسری میسر نیست.

چنانچه دانشجویانی قبلآ در طرح پذیرش بدون آزمون شرکت نموده و موفق به پذیرش از دانشگاهی شده‏اند امکان بهره مندی از امتیاز رتبه اولی را نخواهند داشت.

اعتبار مدارک

madrak